Specialister på metallskrot

Vi är ett företag specialiserat på handel med olika typer av metallskrot. Vi köper och säljer de flesta typer av metall, främst koppar och kabelskrot och ser alltid till att ge vår kunder ett bra pris beräknat på dagsaktuella skrotpriser.

Vårt team består av erfarna medarbetare från flera olika branscher, bland annat metall- och gruvindustri samt logistik. För oss är det viktigt att erbjuda tjänster och samarbeten för såväl företag som privatpersoner. När vi hjälper företag handlar det ofta om effektiv, säker, miljövänlig och ekonomisk skrothantering, för ett enskilt hushåll handlar det mer om att skapa bättre återvinningsmöjligheter när stationerna har svåra öppettider. Vi kan erbjuda lösningar som passar de flesta: kontor, restauranger, skolor, handel med mera. Vi skickar alltid vidare godset till kvalitetssäkrade återvinningsföretag. Vi tar hand om ditt skrot, oavsett mängd.

Genom att återvinna metall i olika former samt även elmotorer och batterier så bidrar vi till en bättre miljö. Vi ser till att de resurser som finns återanvänds i så stor utsträckning som möjligt.

metall för återvinning i Stockholm

Vi återvinner skrot och gör därmed en god gärning för miljön! Sälj ditt metallskrot till oss!